Mariathon május 18 - 20-ig

A délvidéki és felvidéki Mária Rádiók megsegítéséért gyűjt adományt a négy magyar nyelvű Mária Rádió május 18-a és 20-a között. A határon túli magyar nyelvű Mária Rádiók a magyarság öntudatát és hitéletét erősítik. Felvidéken és Délvidéken a Mária Rádió rendkívül nehéz körülmények között működik, segítségre szorul.

Ezt megelőzően a 24 óra a Mariathonért elnevezéssel 24 órás szentségimádást tart a négy magyar nyelvű Mária Rádió a sikeres adománygyűjtésért, a délvidéki és felvidéki magyar nyelvű Mária Rádiók fennmaradásáért, fejlődéséért, valamint mindazokért, akik a délvidéki és felvidéki rádiók fennmaradását akár imájukkal, akár önkéntes szolgálataikkal vagy adományaikkal elősegítik.

Az egész Kárpát-medencét átfogó szentségimádás során a magyar nyelvű Mária Rádiók önkéntesei a 2020-ban Budapesten megrendezendő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus sikeréért is imádkoznak, valamint azért, hogy egyre több emberben elmélyüljön az Oltáriszentség megismerése és tisztelete.

A Mária Rádió budapesti adása negyedóránként kapcsol egy-egy imádkozó közösséget a magyar nyelvű Mária Rádiók kápolnáiból.

Jöjjenek el személyesen a Mária Rádió szabadkai stúdiójának kápolnájába május 17-én, ahol reggel 6 órától 15 óráig szentségimádást tartunk a Mariathon sikeréért.

Mindenkit szeretettel várunk!