Karácsonyi koncert

2017. december 21-én a szerbiai Mária Rádió első alkalommal szervezete meg karácsonyi koncertjét a szabadkai Városháza dísztermében. Szép eseményen vehettünk részt, s valóban lelket melengető műsorszámokat láthattunk, hallhattunk.

Fellépett:

- SZENT CECÍLIA KÓRUS, Szabadka 

- SZENT JÓZSEF A MUNKÁS PLÉBÁNIA IFJÚSÁGI NŐI KÓRUSA, Györgyén

- SZENT MIKLÓS KATEDRÁLIS ÉS KULTÚRHÁZ KÓRUSA, Bácskeresztúr

- PÁDUAI SZENT ANTAL PLÉBÁNIA KÓRUSA "VOX ANGELICA", Csantavér

- SZŰZ MÁRIA AZ EGYHÁZ ANYJA PLÉBÁNIA ÉNEKES-HANGSZERES EGYÜTESE ,,NOA", Szabadka

- "MATIJA GUBEC" HORVÁT KULTURÁLIS TÁRSULAT, Tavankút

- "SCHOLA CANTORUM" KÓRUS, Óbecse

A koncert kezdetén ft. Palatinus István a szerbiai Mária Rádió magyar nyelvű műsorainak igazgatója és msgr. dr. Andrija Anišić a szerbiai Mária Rádió horvát nyelvű műsorainak igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket. 

A kedves Mária Rádió hallgatók számára meglepetés volt a koncert élő közvetítése, hiszen mindvégig próbáltuk titokban tartani, hogy közvetíteni fogjuk a koncertet. Reméljük örömet okoztunk mindekinek, akár a közvetítéssel, akár pedig azzal, hogy személyesen láthatta és hallhatta a fellépők műsorát. A koncert létrejöttét támogatta: szerbiai Mária Rádió, szabadkai Grif nyomda és Szabadka Város Önkormányzata. Ezúton is köszönjük a fellépőknek, hogy ilyen csodálatos hangvételű koncerttel ajándékoztak meg bennünket, Isten áldása kísérje munkájukat a továbbiakban is!

(Az eseményen készült képeket a képgalériánkban tekinthetik meg)