Imaszándék

Hozzászólások

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Hálaimát kérek a kapott kegyelmekért. Imádkozzunk a hajléktalanokért, a menekültekért, az üdözött keresztényekért, a politikusokért, hogy olyan döntétesek hozzanak melyben tiszteleben tartják az meberi életet.

Dicsértessek a Jézus Krisztust! Hála és köszönet a Szűzanyának és az égieknek az eddig kapott kegyelemért! Kérem az imát a mostani élethelyzetem rendezésérért, a Szentlélek vezetésért a helyes útra és segítségéért a tanulásban, az előttem álló vizsgákért. Azokért az emberekért akik mellettem állnak, önmagam lelki és testi gyógyulásáért. Az egyetemistákért, külföldön élő és dolgozó fiatalokért, a magányosokért, a betegekért, és egy szívbeli szándékra.

A magam és szeretteim gyógyulásáért, segítő kegyelemért és a gonosztól való szabadulásunkért ajánlom fel a Rózsafüzért.!

Az összes mai imát kérem a családom összes halottai ért és a gonosz lelek távozása ért a családunkbol istenfizesse

Gyógyulásért, békéért, segítő kegyelemért ajánlom fel a Rózsafűzéreket a magam és szeretteim számára! Isten fizesse!

Gyógyulásért, békéért, segítő kegyelemért ajánlom fel a Rózsafűzéreket a magam és szeretteim számára! Isten fizesse!

Dicsértessék a Jézus Krisztus.A rózsafüzért hálából szeretném fel ajánlani az eddig kapott üsszes kegyelmekért.Továbbá kérem szépen a családom minden tagjáért,lelki testi egészségünkért.Kisfiam tanulmányi eredményeiért főleg a románért és a matekért.Isten fizesse imájukat.Én is imátkozom önökkel önökért.Etelka

Dicsértessek a Jézus Krisztust! Hála és köszönet az eddig kapott kegyelmekért! Imaszándékom a mostani nehéz és bonyolult helyzet rendezéséért. Kérem a szentek közbenjárást, hogy a saját lábamra tudjak állni kialakuljon az életem, munkáért. Kérem a szentlélek segítségét a tanulásban, az előttem álló vizsgákért. Önmagam lelki és testi gyógyulásáért. Az egyetemistákért, a fiatalokért és egy szivbeli szándékra.

Javulásért az anyagi helyzetemben és, hogy megszűnjenek az ezzel kapcsolatos aggodalmaim, hogy ne essek depresszióba.

Az elhangzó Rózsafüzérekkel és minden imádsággal kérem a Szűzanya gyógyító, segítő, oltalmazó és szabadító kegyelmeit magam és szeretteim számára nehézségeinkben, bajainkban, betegségeinkben! Isten fizesse a segítő imádságokat!

Új hozzászólás